Red de tram!

Ook liefde voor de tram en schitterend cultureel erfgoed in Amsterdam? Help dan de Museumtram te behouden!

Red de tram!

Al meer dan 40 jaar rijdt de Museumtram door Amsterdam en op de museumtramlijn naar Amstelveen. Onze oudste trams zijn al meer dan honderd jaar oud. Liefdevol werken vele vrijwilligers hard om dit schitterende materieel in perfecte staat te brengen en houden, en belangstellenden met een mooie rit voor even echt terug in de tijd te brengen.

Nu staat de Museumtram voor een nieuw hoofdstuk in z'n bestaan. Op het terrein waar wij de meeste van onze activiteiten uitvoeren, is woningbouw gepland. In deze tijd natuurlijk onontkoombaar. Het betekent wel dat wij onze bedrijfsvoering moeten aanpassen. Want hoe onze nieuwe behuizing er ook uit zal zien, we gaan zeker verder met het behoud van dit belangrijke stuk industrieel erfgoed en cultuurgeschiedenis.

Steun de petitie!
U kunt u ons al heel eenvoudig ondersteunen door de online petitie te tekenen die een buurtbewoner is gestart om ons te helpen dit schitterende culturele erfgoed in Amsterdam te behouden.

Word vriend of donateur!
Bij een moderne bedrijfsvoering hoort een robuuste financiële basis. Ook daar kunt u, als liefhebber, zeker helpen! Door 'vriend' of 'donateur' te worden ondersteunt u de Museumtramlijn niet alleen financieel, u laat ook zien dat er nog meer mensen zijn die het voortbestaan van historisch tramvervoer aan het hart gaat. Ga naar alle informatie over vriend of donateur worden.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Meer weten over de Electrische Museumtramlijn Amsterdam? Kijk dan op www.museumtramlijn.org.

Deel op Twitter  logo  Deel op Facebook