logo

Electrische Museumtramlijn Amsterdam

lijn 30
home > over ons > donateurs

Vrienden en donateurs

307+663

Onze organisatie wordt geheel door vrijwilligers in stand gehouden. Maar niet alleen arbeid is nodig.

Zonder de steun van vrienden en donateurs redden we het niet. Want wij krijgen geen subsidie en moeten dus onze eigen broek ophouden. Dat valt niet altijd mee.

Voor uw steun krijgt u natuurlijk ook wat terug. Maar bovenal zorgt u ervoor dat ook over 25 jaar onze kinderen en kleinkinderen nog steeds kennis kunnen maken met alle wonderen die meer dan een eeuw trams met zich meebrengt!

Steun ons, vul het aanmeldformulier in en stuur het naar Rijdend Electrisch Tram Museum, Antwoordnummer 11080, 2280 VC RIJSWIJK ZH. Een ingevuld en ondertekend formulier kunt u ook als scan of foto aan ons e-mailen op . Elke vriend of donateur is meer dan welkom!

Dit doen wij voor onzeVriendenDonateurs
Donateursdag met kijkje in de keukenjaja
Gratis rit op de donateursdagjaja
Twee kaartjes voor een rit naar keuze in het rijseizoenja-
Ons full-colour blad Trams van toen in de bus3x/jr1x/jr
Korting op aankopen in de TRAMSHOPja-
Korting op de huurprijs van een tram 1ja-
Deelname lezingen, excursies en cursussen ACHV-programma tegen gereduceerde prijzenja-
Bijdragen onder ANBI-voorwaarden aftrekbaarjaja
Bijdrage vanaf€ 5,-/mnd€ 20,-/jr

1. Wie zes maanden vriend is, betaalt 5 % minder. Na een jaar bedraagt de korting op de huurprijs voor vrienden 10 %.

Vragen over vriend- en donateurszaken? Mail naar de donateursadministratie via .

Door ondertekening van het formulier geeft u toestemming aan de Rijdend Electrisch TramMuseum standaard Europese incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven ter ondersteuning van de missie van de Rijdend Electrisch TramMuseum en aan uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Rijdend Electrisch TramMuseum. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Een dergelijk verzoek moet binnen achtweken na de datum van afschrijving worden ingediend, dit kan via de gele kaart. U kunt uw machtiging te allen tijde intrekken via de rode kaart. Beide zijn verkrijgbaar bij uw bank.

We verzekeren u dat de Rijdend Electrisch TramMuseum uw persoonsgegevens behandelt in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving en ons beleid inzake privacy. We gebruiken uw contactgegevens om u op de hoogte te houden van ons werk en om u te informeren over andere mogelijkheden om hieraan bij te dragen via onze activiteiten en programma's in het kader van fondsenwerving. De Rijdend Electrisch TramMuseum mag uw contactgegevens ook aanvullen met gegevens uit externe bronnen. Als u wilt dat wij anders dan op bovenbeschreven wijze met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u dit schriftelijk kenbaar maken per e-mail aan of brief aan Museumtramlijn, Amstelveenseweg 264, 1075 XV Amsterdam.