logo

Electrische Museumtramlijn Amsterdam

lijn 30
home > dienstregeling

Start rijseizoen 2020

In verband met de omstandigheden door COVID-19 is de start van ons rijseizoen tot nader order uitgesteld. Zodra bekend is wanneer wij weer gaan rijden, kunt u dat hier lezen.

20 507
NBM20 en RET 507 in Amstelveen

Dienstregeling

Zondagen: ritten richting Amstelveen

Wij rijden elke zondag van april* tot en met oktober, van Haarlemmermeerstation tot Amstelveen-Bovenkerk en terug: lijn 30.

Ook maken we t/m einde van het rijseizoen enkele rondritten door de stad (lijn 20), vanaf Haarlemmermeerstation langs o.a. Artis, de Amstel, etc. en weer terug.

Zie de actuele routes en tijden.

Algemeen

Net als vroeger verkoopt de conducteur de kaartjes in de tram. Reserveren is hierbij niet nodig. Indien u geen contant geld hebt, kunt u met uw PIN-pas in de museumwinkel uw kaartje(s) afrekenen.

Instappen in de historische trams kan enigszins moeilijk zijn. Door de hogere bouw is enig klimmen noodzakelijk. Mocht u gebruiker zijn van een rolstoel of kinderwagen, dan kan het zijn dat deze niet door de deuropening past omdat die smaller is dan we tegenwoordig gewend zijn. Vaak lukt het met opvouwen van de rolstoel of kinderwagen alsnog, maar soms ook dan niet. Houd hier s.v.p. rekening mee.

 • 454

  GVB454 Haarlemmermeerstation

 • 465

  GVB465 en 909 Kalfjeslaan

 • 4143

  WstW4143 Bovenkerk

 • 2614

  WstW2614-1628 Bovenkerk