logo

Electrische Museumtramlijn Amsterdam

lijn 30
home > dienstregeling
20 507
NBM20 en RET 507 in Amstelveen

Tramritten

We rijden in het algemene rijseizoen elke zondag (plus Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag) ritten van het Haarlemmermeerstation richting Amstelveen: lijn 30.

Ook bieden we op een aantal zaterdagen in de maand rondritten door de stad (lijn 20), vanaf de Dam langs o.a. Artis, de Amstel, etc.

Vanaf half mei rijden we elke zondag een of meer ritten voor het Verzetsmuseum (lijn 9), waarbij gidsen op een aantal locaties gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toelichten.

Zie de actuele route en tijden van lijn 9, lijn 20 en lijn 30.

Algemeen

Net als vroeger verkoopt de conducteur de kaartjes in de tram (niet op lijn 9). Reserveren is hierbij niet nodig. Indien u geen contant geld hebt, kunt u voortaan ook met uw PIN-pas uw kaartje(s) afrekenen.

Instappen in de historische trams kan enigszins moeilijk zijn. Door de hogere bouw is enig klimmen noodzakelijk. Mocht u gebruiker zijn van een rolstoel of kinderwagen, dan kan het zijn dat deze niet door de deuropening past omdat die smaller is dan we tegenwoordig gewend zijn. Vaak lukt het met opvouwen van de rolstoel of kinderwagen alsnog, maar soms ook dan niet. Houd hier s.v.p. rekening mee.